Ota yhteyttä

  • Täytäthän sähköpostiosoitteesi, jotta voimme vastata lähettämääsi palautteeseen tai vinkkiin.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

 

Lue myös verkkolehden sisarjulkaisu Talk Magazine 2017

Talk-verkkolehti, ISSN 2489-821X

Talk-verkkolehti on vuorovaikutteinen foorumi, joka kokoaa Turun ammattikorkeakoulun ammattiyleisöille ja sidosryhmille suunnatut artikkelit samaan paikkaan.

Talk koostuu alakohtaisista teemalehdistä, jotka löydät listattuna alta sekä etusivulta. 

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@turkuamk.fi.

Digitalisaatio

Hyve – Turun AMK:n terveyden ja hyvinvoinnin verkkojulkaisu

Hyve-arkisto (aikaisempi julkaisualusta)

 Innopeda

Kiertotalous

Myynti

Puheenvuoroja

Taide

Tekniikka

Yrittäjyys

Julkaisuehdot

Talk-verkkojulkaisu (Julkaisija) noudattaa käytäntöä, jossa tekijät (Kirjoittaja) antavat lehdelle julkaisuoikeuden toimittamaansa materiaaliin (Aineisto).

Tekijänoikeus ja vastuu mahdollisten muiden materiaaliin liittyvien tekijänoikeuksien noudattamisesta säilyy Kirjoittajalla. Kirjoittaja(t) vastaa siitä, että toimitettu Aineisto ei sisällä sellaista kolmannen osapuolen aineistoa, jonka oikeuksia julkaiseminen loukkaisi.

Kirjoittaja vastaa myös siitä, että sopimuksen mukaista Aineistoa ei ole aiemmin julkaistu, julkaisuoikeutta ei ole luovutettu toiselle kustantajalle ja Aineisto ei ole hyväksymishetkellä toisen lehden arvioitavana. Muussa tapauksessa Kirjoittaja on antanut selvityksen asiasta Julkaisijalle. Aineiston ilmestyttyä Talk-verkkolehdessä Kirjoittajilla on oikeus vapaasti käyttää ja kehittää laatimaansa tietosisältöä.

Julkaisijalla ei ole oikeutta muunnella Aineistoa ilman Kirjoittajan lupaa. Julkaisija määrittelee Aineiston ulkoasun. Julkaisijalla on oikeus korjata Aineistossa havaitsemansa kirjoitusvirheet ja tehdä muut julkaisemisen kannalta vähäiset tekniset muutokset, jotka eivät vaikuta Aineiston asiasisältöön.

 

Tietosuojailmoitus

css.php