Siirry sisältöön Siiry hakuun

Kirjoittajat

Näkökulmia muutokseen: miten järviruoko ja opiskelijat liittyvät toisiinsa?

02.02.2023

Miten järviruoko ja Turun ammattikorkeakoulun opiskelijat liittyvät toisiinsa? Tämä on TKI – tule koe, innostu -podcastsarja opintojen mahdollistamisesta TKI-projekteissa. Vetäjänä lehtori Milla Järvipetäjä.

TKI näyttäytyy ammattikorkeakouluissa erityisesti erilaisina tutkimus- ja kehittämisprojekteina. Projekteissa on mukana niin opetushenkilöstöä kuin projektiammattilaisia ja opiskelijoita. Parhaimmillaan TKI-toiminta hyödyntää näitä kaikkia, mutta aivan yksinkertaista TKI-opinnollistaminen ei aina ole.

Tässä jaksossa Järvipetäjän kanssa keskustelemassa on hankeasiantuntija Päivi Simi. Jaksossa mietitään, miten järviruoko ja Turun AMK opiskelijat ovat kohdanneet.

Järviruokoa on paljon ja siitä on haittaa. Miten järviruokoa voitaisiin hyödyntää? Mitä toimenpiteitä hyödyntäminen edellyttää? Näitä asioita tutkitaan projekteissa.

Järviruoko-projekteissa on ollut paljon opiskelijoita mukana. He ovat mukana muun muassa harjoittelijoina, assistentteina ja opinnäytetyöntekijänä sekä toimineet tutkimuspajoissa. He saavat tiedon lisäksi käytännön työkokemusta projekteissa.

Kuuntele myös:

 

Kuva: Sanni Koskimies-Chiba

Mitä pidit artikkelista?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *