Siirry sisältöön Siiry hakuun

Kirjoittajat

Näkökulmia muutokseen: opiskelu kansainvälisissä projekteissa

16.02.2023

Mitä on opiskelu kansainvälisissä projekteissa? Mitä opiskelija saa kansainvälisessä projektissa toimimisesta? Tämä on TKI – tule, koe, innostu -podcastsarja opintojen mahdollistamisesta TKI-projekteissa. Vetäjänä lehtori Milla Järvipetäjä.

TKI näyttäytyy ammattikorkeakouluissa erityisesti erilaisina tutkimus- ja kehittämisprojekteina. Projekteissa on mukana niin opetushenkilöstöä kuin projektiammattilaisia ja opiskelijoita. Parhaimmillaan TKI-toiminta hyödyntää näitä kaikkia, mutta aivan yksinkertaista TKI-opinnollistaminen ei aina ole.

Tässä jaksossa Järvipetäjän kanssa keskustelemassa ovat opiskelijat Fiona Syrén, Marika Schulze ja Lotta Erkkilä. He keskustelevat aiheesta opiskelijana kansainvälisissä projekteissa.

Opiskelu projekteissa on erilaista kuin tavallinen opiskelu. Asioihin pystyy syventymään eri tavalla. Opinnoista saa itse projektityön lisäksi paljon muuta, kun pitää kantaa vastuuta omasta tekemisestä sekä edustaa omaa AMK:ia ja kotimaata. Projektityön myötä myös omat urapolut selkenevät.

Opiskelijoiden oma mukavuusalue venyy ja varmuus kasvaa kansainvälisissä projekteissa. Haasteitakin on, mutta se kannattaa!

Kuuntele TKI – tule, koe, innostu! Jakso 4:
Näkökulmia muutokseen: opiskelu kansainvälisissä projekteissa

Kuuntele myös:

Mitä pidit artikkelista?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *