Siirry sisältöön Siiry hakuun

Laaksonen-Heikkilä on koulutukseltaan terveydenhuollon lisensiaatti, terveydenhuollon maisteri (hallinto), sairaanhoidonopettaja, terveydenhoitaja ja sairaanhoitaja. Hän on osallistunut 1986 lähtien kaikkiin ammatillisen koulutuksen ja korkeakoulutuksen uudistumisvaiheisiin mukaan lukien ammattikorkeakoulun syntyvaiheen sekä jatkotutkintokokeilun ja sen vakinaistamisvaiheen.
Lehtorina Laaksonen-Heikkilä on työskennellyt Turun AMK:ssa koko ammattikorkeakouluajan; terveydenhoitaja-, sairaanhoitaja- ja aikuiskoulutuksessa sekä kestävän kehityksen koulutuksessa ja monimuotokoulutuksessa.
YAMK-koulutuksissa hän on opettanut terveyden edistämisen, kehittämisen ja johtamisen sekä kliinisen asiantuntijan koulutuksissa. Viime vuodet hän on toiminut Master-koulutuksessa yliopettajana vastaten terveyden edistämisen osaamiskokonaisuudesta. Hän toimii myös aktiivisesti TKI-toiminnassa ja on menestyksellisesti toteuttanut TKI-hankkeiden ja opetuksen integraatiota. Hän on vahva vaikuttaja Master-koulutuksen verkko-opintojen toteuttamisessa ja kehittämisessä.

Uusimmat artikkelit käyttäjältä Ritva Laaksonen-Heikkilä:

Työikäisten lihavuuden ehkäisy ja hoito − perusterveydenhuollossa kehitettiin painonhallintaryhmiä

Turkulaisten terveyttä parannettiin kehittämällä painonhallintaryhmien toimintamallia. Sitä tukemaan tehtiin painonhallintaryhmien ohjaajan opas ja ohjausmateriaali. Materiaalien tarkoituksena on toteuttaa mahdollisimman asiakaslähtöisiä, ajantasaiseen tutkimustietoon pohjautuvia ja tasalaatuisia painonhallintaryhmiä turkulaisille työikäisille. Lihavuus on…

Jatka lukemista

Maahanmuuttajien terveyttä edistetään monipuolisesti äitiys- ja lastenneuvoloissa

Maahanmuuttajataustaisten lasten määrä on Suomessa kasvussa. Äitiys- ja lastenneuvolan terveydenhoitajat kohtaavat yhä useammin maahanmuuttajataustaisia perheitä vastaanotoilla. Heidän tiedontarpeensa ovat moninaisia ja neuvolat ovat tärkeässä roolissa tukemassa perheiden hyvinvointia. Maahanmuuttajaperheiden määrä…

Jatka lukemista
css.php