Siirry sisältöön Siiry hakuun

Ojala on koulutukseltaan leikkaus-anestesia sairaanhoitaja, terveystieteiden maisteri ja opettaja. Hän toimii lehtorina ensihoitajakoulutuksessa.
Ojala on toiminut Turun AMK:ssa lähes 20 vuotta ensin tuntiopettajana ja sittemmin lehtorina. Hän opettaa muun muassa kirurgista ja perioperatiivista hoitotyötä. Lääkehoitoa hän opettaa suuhygienisteille, röntgenhoitajille ja ensihoitajille. Kliinistä kokemusta hänelle on kertynyt niin Saksasta, Suomesta kuin Ahvenanmaalta hänen toimiessaan sairaanhoitajana leikkaus- ja anestesiaosastolla.

Uusimmat artikkelit käyttäjältä Sanna Ojala:

Ensihoitajaopiskelijoiden sukellus synnytysten maailmaan

Ensihoitajaopiskelijan synnytyksen- sekä vastasyntyneen hoidon osaamista tulisi lisätä synnytyssairaaloiden vähetessä. Turun ammattikorkeakoulun ensihoitajaopiskelijat pääsevät perehtymään Turun yliopistollisessa keskussairaalassa synnytysvuodeosaston toimintaan ja synnyttäjän sekä vastasyntyneen hoitoon kolmen työvuoron ajaksi kuudennella lukukaudella…

Jatka lukemista

Suuhygienistien rajattu lääkkeenmäärääminen ja lääkehoidon osaaminen varmistetaan simulaatiolla

Suuhygienistien kivunhoidon ja lääkkeenmääräämisen opintojakson lopussa simuloidaan tosielämän potilastilanteita turvallisessa ja todellisessa ympäristössä. Simulaatiot ovat erilaisia suun terveydenhuoltoon liittyviä lääkehoidon tilanteita tiedonhausta akuutteihin tilanteisiin. Niissä korostuu päätöksenteko ja tiimissä toimiminen….

Jatka lukemista
css.php