Siirry sisältöön Siiry hakuun

Unihoitaja Kati Lahtinen on koulutukseltaan kätilö ja terveydenhuollon opettaja. Lähes viidentoista vuoden työkokemus Turun yliopiston Unitutkimuskeskuksessa on perehdyttänyt hänet erilaisiin unihäiriöihin ja unen tutkimuksiin.

Lahtinen osallistuu aktiivisesti hoitajien osaamisen kehittämiseen Suomen Unitutkimusseurassa ja Suomen Unihoitajaseurassa, mikä on innostanut kehittämään ja luomaan parempia edellytyksiä unihäiriöiden hoidoille. Hän toimii tuntiopettajana Turun ammattikorkeakoulussa sekä kouluttajana unettomuushoitajakoulutuksessa .

Uusimmat artikkelit käyttäjältä Kati Lahtinen:

Huipputyyppi asuu meissä kaikissa – se on houkuteltava esiin

Turun AMK:sta saa hyvät eväät hoitotyön huipputyypiksi. Valmistuessani ensimmäisten joukossa vasta vakinaistetusta Turun ammattikorkeakoulusta olin intoa täynnä, ylpeä ammatistani ja valmiina rakentamaan uraani kätilönä. Ajalle tyypilliset pätkätyötkään eivät saaneet lannistumaan,…

Jatka lukemista

Laadukas unettomuuden hoito on muutakin kuin lääkehoito

Tämän hetkisen tutkimustiedon perusteella unettomuus käsitetään  itsenäisenä tai muihin sairauksiin ja häiriötekijöihin liitettävänä tilana tai häiriönä, joka edellyttää tutkittuja hoitomenetelmiä. Unettomuuden hoitamiseen ja ennaltaehkäisyyn onkin tarjolla jokaisen ulottuvilla olevia keinoja….

Jatka lukemista
css.php