Siirry sisältöön Siiry hakuun

Kirjoittajat

Kilpailukykyä täydennyskoulutuksella

09.01.2018

Työnantajat ja ammattilaiset haluavat turvata asiantuntijuuttaan tulevilla sote-markkinoilla. Terveys ja hyvinvointi -sektorin koulutuksiimme osallistui vuoden 2017 aikana yhteensä noin 3000 ammattilaista.

Kouluttautujista 70 prosenttia on saanut osallistua työantajan tilaamiin koulutuksiin, joita olemme toteuttaneet ympäri Suomea. Muutama koulutus toteutui myös etänä. Toteutamme työpaikkakoulutuksia tarpeiden pohjalta asiantuntijoidemme osaamista hyödyntäen.

Täydennyskoulutusta joka lähtöön

Kestosuosikkeja viime vuonna olivat Hoitotason ensihoidon lisäkoulutus ja Seksuaalineuvojan koulutus. Saimme myös hyvän ryhmän Sairaanhoitajan lääkkeenmääräämisen lisäkoulutukseen. Turun AMK koordinoi vuosittain koulutuksen valtakunnallisen loppukokeen.

Erikoistumiskoulutukset tulivat viime vuonna mukaan uutena täydennyskoulutusmuotona. Toteutimme pilottina Haavahoidon asiantuntijan koulutuksen. Uusina alkoivat Lastensuojelutyön ja Syöpäpotilaan moniammatillinen hoitoketju -erikoistumiskoulutukset.

Hoitotason ensihoidon koulutusryhmä syksyllä 2017.

Opetushallituksen valtionavustuksella toteutimme Välineitä leikin arviointiin varhaiskasvatuksessa ja Ratkaisukeskeinen toimintatapa turvallisuusosaamisen edistäjänä kouluyhteisössä -henkilöstökoulutukset.

Kysytyin tilauskoulutus oli HFR (hallittu fyysinen rajoittaminen), jota koulutimme lastensuojelun, koulujen, varhaiskasvatuksen ja laajemmin sote-sektorin henkilöstölle.

Uuden vuoden alkaessa tarvitaan taas uutta osaamista terveyden ja hyvinvoinnin eri tehtävissä.

Täältä löydät tulevaa täydennyskoulutusta:

www.turkuamk.fi/koulutuspalvelut

Jos suunnittelet henkilöstökoulutusta tai sinulla on toive täydennyskoulutuksesta, ole yhteydessä!

Tiina Aalto, täydennyskoulutuspäällikkö

Puh. 050 5985 665, tiina.aalto@turkuamk.fi

 

 

Mitä pidit artikkelista?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.