Siirry sisältöön Siiry hakuun

Kirjoittajat

Etsintäkuulutus: hyvinvointi

01.06.2021

Turun AMK:n elokuva-alan opiskelija Eelis Laiti ja media-alan lehtori Milla Järvipetäjä ovat jututtaneet kevään ajan opiskelijoita ja tukitoimien asiantuntijoita podcast-sarjassa Etsintäkuulutus: hyvinvointi.

Opiskelijoiden kuormitus on noussut esiin lukuisissa kyselytutkimuksissa. Ongelmia oli jo ennen koronaa, mutta pitkittynyt etäopiskelu on haastanut korkeakouluopiskelijoiden hyvinvointia entisestään.

Podcasteissa on tartuttu kiperiin kysymyksiin, uupumukseen, etäopetuksen laatuun, yksinäisyyteen ja opiskelijoiden toimeentuloon.

Viimeisessä jaksossa aiheena on korona, kesä ja tuleva syksy. 

Eelis ja Milla keskustelevat Turun AMK:n rehtori-toimitusjohtaja Vesa Taatilan kanssa kesälomien jälkeen häämöttävästä syksystä. Miten syksyä suunnitellaan ja mitä tarkoitetaan hybridimallilla? Keskustelussa pohditaan erityisesti cofuksien, eli korona-aikana opiskelunsa aloittaneen opiskelijoiden, tuen tarpeita.

Rehtori avaa näkemyksiään myös koronan jälkiseurauksista ja etä- ja läsnäopetustermien häilyvistä rajoista. Mutta miksi rehtori-toimitusjohtajamme on huolissaan liian aikaisin loppuvista opiskelijabileistä?

Kuuntele podcast!

Aihe: Korona, kesä ja tuleva syksy

Vieras: Turun AMK:n rehtori-toimitusjohtaja Vesa Taatila

Host: Eelis Laiti, elokuva-alan opiskelija ja Milla Järvipetäjä, media-alan lehtori Turun AMK:sta

 

Mitä pidit artikkelista?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *